Blogging

Dallas Wrist Wraps van Gorilla Wear

Wrist wrap handschoenen

Het is helemaal niet zo gek dat de meest getrainde personen in de sportschool ervoor kiezen om handschoenen te dagen. Trainen met handschoenen biedt tal van fijne voordelen en is daardoor een echte must als je een of meerdere keren traint met gewichten. Naast dat het erg hygiënisch is, profiteer je ook nog eens van de nodige grip tijdens het liften van gewichten. We hebben daarom een review geschreven over de Dallas Wrist Wrap Handschoenen, zodat je meteen een goed beeld krijgt van dit product.

De fitnesshandschoenen vormen zich in de loop van de tijd naar de vorm van je handen 

Kies je voor de Dallas Wrist Wrap Handschoenen? Dan weet je zeker dat het model zich i de loop van de tijd vormt naar de vorm van je handen. Door de ergonomische pasvorm wordt het comfort tijdens het trainen keer op keer net even wat meer vergroot. Daarnaast zijn er nog meer voordelen verbonden aan het dragen van deze handschoenen. Zo worden je vingers beter beschermd tegen gewichten of een zware stang en eelt aan de binnenkant van je hand kan ook nog eens worden verminderd. Ook wordt pijn aan de handen verminderd, zodat je het maximaal kunt halen uit iedere herhaling.

Erg makkelijk aan en uit te trekken met behulp van de klittenband sluiting

Wist je dat de Dallas Wrist Wrap Handschoenen zijn voorzien van een wist wrap? Dit zorgt voor nog meer stevigheid tijdens het trainen en je profiteert van een betere bescherming van de pols. Het model is eenvoudig aan en uit te trekken met behulp van het klittenband en je geniet tijdens je training van maximale ventilatie. Ook zijn deze handschoenen voorzien van erg handige vingerlipjes. Het tijdloze design zorgt ervoor dat je vele jaren achter elkaar gebruik kunt blijven maken van deze handschoenen.

De Dallas Wrist Wrap Handschoenen zijn in een breed scala aan kleuren te verkrijgen

De Dallas Wrist Wrap Handschoenen zijn vandaag de dag in verschillende soorten kleuren te verkrijgen. Er is daardoor altijd wel voor ieder wat wils. Door online een kijkje te nemen in de webshop, krijg je daar meteen een erg goed beeld van. Heb je op dit moment al een bepaalde voorkeur voor een kleur die je graag toe wilt voegen aan jouw gear uitrusting?

Je geniet van maximale grip tijdens het liften van gewichten dankzij de strategisch aangebrachte versterkte zones

Als je aan de slag gaat met gewichten in de sportschool, dan wil je natuurlijk kunnen vertrouwen op een veilig gevoel. Daarom zijn de Dallas Wrist Wrap Handschoenen voorzien van strategisch aangebrachte versterkte zones. Deze zones zijn aangebracht op de palm en de binnenkant van de vingers. Dit zorgt voor net even wat meer grip tijdens het trainen. De Dallas Wrist Wrap Handschoenen zijn erg makkelijk uit te doen met behulp van de vingerlipjes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.