Huis en tuin

Kraamcadeau kopen? geboorteplaatje!

Uniek kraamcadeau

Een prachtig kraamcadeau van geboorteplaatje.nl is het ideale cadeau na een zware geboorte!

Stel je voor je bent net ouders geworden van een wolk van een kind. Het is een van de mooiste dingen uit je leven, maar het is ook ontzettend zwaar. Elke nacht een paar keer eruit, met maar een paar uur slaap, dat gaat je op een gegeven moment niet in de koude kleren zitten. Als kersverse moeder en vader kom je voor hete vuren te staan: jij wil je baby’tje tegen al het leed van de duistere wereld beschermen en ervoor zorgen dat jouw baby’tje zonder zorgen kan opgroeien. Dit gaat soms ten koste van de moeder of vader. De batterij zal op een gegeven moment opraken en dat wordt maar al te goed duidelijk voor de buitenwereld. Je bent dan minder scherp en alert, en bij de minste tegenslag merk je al dat dit een aanslag is op je humeur. Een origineel en uniek kraamcadeau kan zo’n verse moeder of vader uit de sleur halen die deze tijdsperiode met zich meebrengt. Als je zo’n gaaf cadeau krijgt, merk je dat je ogen weer gaan sprankelen en dat je een enorme energieboost krijgt. Dit gun je iedere vader en moeder toch? Twijfel dan niet langer en haal een geweldig kraamcadeau in huis om aan hen te geven. De meeste mensen weten echter niet wat een geschikt kraamcadeau is. Hieronder staan daarom diverse ideeën uitgewerkt waar je inspiratie uit kan halen, als er in jouw vriendenkring een baby’tje geboren is en je niet goed weet wat een leuk kraamcadeau is om te geven. Als je met een van onderstaande cadeaus aan komt zetten tijdens de kraamweken, weet je zeker dat je goed zit. Succes gegarandeerd!

Geboorteplaatje.nl: de website waar je aan het juiste adres bent voor een gepersonaliseerd kraamcadeau!

Een uniek kraamcadeau van hoogstaand glas, dat is een schitterend geboorteplaatje van geboorteplaatje.nl. Op deze website bestel je binnen een handomdraai een perfect cadeau voor de pasgeboren kleine spruit. Je uploadt een foto en deze wordt in glas gelaserd. Daarnaast kan je ook een persoonlijke boodschap in het glas laten graveren, voor de ouders of voor de baby zelf. Als het kindje dan wat ouder is, is het erg leuk om deze wens weer terug te lezen. Je kan ook ervoor kiezen om het gewicht van de baby en zijn of haar geboortedatum vast te laten leggen in het glaswerk. Zodra je je bestelling geplaatst hebt op geboorteplaatje.nl, dan wordt deze gelijk opgepakt en gaan de medewerkers direct met jouw bestelling aan de slag. Je hebt dus jouw geboorteplaatje al in huis binnen 4 tot 5 werkdagen. Een supersnelle service dus! Ook als je dus last minute nog een kraamcadeau zoekt, kan je bij geboorteplaatje.nl terecht. Het plaatje wordt geleverd met een duurzame eikenhouten standaard, zodat het cadeau goed kan worden neergezet in de woonkamer. Een prachtige toevoeging aan je interieur! Iedereen die langskomt op kraamvisite zal verrast worden door zo’n uniek geschenk.

Luiers of andere essentiële verzorgingsproducten

Nieuwe ouders zullen waarschijnlijk nogal verbaasd zijn wat een baby allemaal kost. Je hebt veel spullen nodig, een aan al deze spullen zit een flink prijskaartje. Het is dus fijn om een soort welkomstpakket of kraampakket samen te stellen met een aantal spullen die ouders voor hun baby nodig hebben. Zo worden zij even van de dure kosten verlast en heb jij een praktisch cadeau waar zij helemaal blij van worden. Je kan bijvoorbeeld denken aan een voedingskussen, luiers, maar ook babyzalf is een belangrijk item dat niet gemist kan worden. Je weet in ieder geval zeker dat jouw cadeau gebruikt zal worden en in goede aarde zal vallen.

Een maxi-cosi

Als jij graag wat meer wil uitgeven voor een kraamcadeau, is het leuk om een stijlvolle maxi-cosi te kopen en om deze aan de ouders te geven. Het kindje moet natuurlijk ook vervoerd worden en een maxi-cosi is dus echt een must-have in een huishouden met een pasgeboren kindje. Het is altijd flink wat werk om de juiste maxi-cosi te vinden. Dit kost dus veel tijd, en dat is precies iets wat nieuwe ouders niet hebben. Help ze een handje door dit werk voor hen te doen en hen te verrassen met een gloednieuwe maxi-cosi. Ze zullen versteld staan van dit geweldige cadeau en zullen je eeuwig dankbaar zijn. Dat is heel wat waard, toch?!

Leave a Reply

Your email address will not be published.